Protek

Seri produk

THE B & O TRAVEL EDIT

Kisah Kita

Protech International Group Co.,Ltd
Diadegake ing 2016, iku perusahaan teknologi tinggi nasional sing darmabakti kanggo riset lan pangembangan, produksi, pemasaran lan layanan hardware cerdas lan platform sambungan awan sing nggabungake manufaktur kanthi tliti kanthi teknologi Internet of Things.

Protek

Seri produk