. China Wifi Smart Tuya suhu lan asor detector PT216W pabrik lan manufaktur |Protek
  • 1546276201

Wifi Smart Tuya detektor suhu lan asor PT216W

Katrangan singkat:

Smart Tuya suhu lan asor detector PT216W

Detektor suhu lan kelembapan WiFi Indoor tanpa layar nyambungake aplikasi tuya

Panggonan panggunaan: bisa diselehake ing kamar omah, ruang tamu, kebon, peternakan, utawa hotel.

Gampang digawa lan bisa digantung.

 

Spesifikasi:

Suhu: -10 ℃ ~ 50 ℃ (± 0.5°C) / 14°F ~ 122°F (± 32.9°F)

Kelembapan: 20% ~ 99% RH (± 5%)

Tipe Sambungan Nirkabel: Wi-Fi (mung kanggo jaringan 2.4GHz)

Spesifikasi baterei: 2 × 1.5V AAA

Ukuran produk: 71 × 71 × 24,5 mm

werna: putih


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Smart Tuya suhu lan asor detector PT216W:Detektor suhu lan kelembapan WiFi tanpa layar nyambungake aplikasi tuya
  • Detail Produk

    Katrangan produk umum

    PT216W Smart Tuya detektor suhu lan kelembapan

    Detektor suhu lan kelembapan WiFi tanpa layar ing njero ruangan nyambungake aplikasi tuya

    主图006 主图007 主图008 主图009 主图010 主图011

    Spesifikasi:

    Suhu: -10 ℃ ~ 50 ℃ (± 0.5°C) / 14°F ~ 122°F (± 32.9°F)

    Kelembapan: 20% ~ 99% RH (± 5%)

    Tipe Koneksi Nirkabel: Wi-Fi (mung kanggo jaringan 2.4GHz) Spesifikasi Baterei: 2 × 1.5V AAA

    Ukuran produk: 71 × 71 × 24,5 mm

    werna: putih

    Daftar kemasan:

    PT216W + TYPE-C Kabel + Lanyard + User Manual

    Panggonan panggunaan: bisa diselehake ing kamar omah, ruang tamu, kebon, peternakan, utawa hote

    主图005 216W主图004

     

     

     

     






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Packing kalebu: kotak Warna * 1 / manual * 1 / produk * 1

    OEM: LOGO / KOTAK WARNA / Manual

    MOQ: 1000 PCS

    FOB: SHENZHEN

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita