. Babagan Kita - Protech International Group Co.,Ltd.
  • 1546276201

Babagan awake dhewe

australia
hlog

Ningkatake Kohesi Perusahaan Lan Mbangun Budaya Perusahaan Perusahaan.Ringkesan Thanksgiving, Pujian Akhir Taun, Lan Mbayangno Masa Depan!

Protech International Group Co.,Ltd.njupuk produk hardware pinter minangka inti, kalebu monitor lingkungan njero ruangan lan ruangan pinter, instruments pinter lan meter, lan platform sambungan maya, kang mungguh digunakake ing testing elektronik lan listrik, ngawasi lingkungan ngarep njero ruangan lan njaba, ngawasi tandha kesehatan lan lapangan liyane.Iku panyedhiya solusi total.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika lan Asia Tenggara.Mitra internasional utama yaiku Leroy Merlin, Foucault lan merek internasional liyane, lan China kerja sama karo Xiaomi, Huawei lan platform liyane.

Protech International Group Co., Ltd wis kantor terpadu lan pabrik, panutup area 1,500 meter persegi.Dumunung ing Distrik Nanshan, Shenzhen, Provinsi Guangdong, ing wilayah inti Shenzhen.Bisa nyambungake pelanggan domestik lan manca ing jarak cendhak.Mung 40 menit kanggo pelanggan tekan alamat perusahaan saka bandara.

9 wong

departemen sales

7 wong

departemen R&D

3 wong

departemen desain

43 wong

Departemen produksi

4 wong

Liyane

Protech International Group Co., Ltd njupuk produk hardware pinter minangka inti, kalebu monitor lingkungan njero ruangan lan ruangan pinter, instruments pinter lan meter, lan platform sambungan maya, kang mungguh digunakake ing testing elektronik lan listrik, ngawasi lingkungan omah njero ruangan lan ruangan, ngawasi tandha kesehatan lan lapangan liyane.Iku panyedhiya solusi total.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika lan Asia Tenggara.Mitra internasional utama yaiku Leroy Merlin, Foucault lan merek internasional liyane, lan China kerja sama karo Xiaomi, Huawei lan platform liyane.

Protech International Group Co., Ltd njupuk produk hardware pinter minangka inti, kalebu monitor lingkungan njero ruangan lan ruangan pinter, instruments pinter lan meter, lan platform sambungan maya, kang mungguh digunakake ing testing elektronik lan listrik, ngawasi lingkungan omah njero ruangan lan ruangan, ngawasi tandha kesehatan lan lapangan liyane.Iku panyedhiya solusi total.Produk kasebut diekspor menyang luwih saka 100 negara lan wilayah kayata Eropa, Amerika lan Asia Tenggara.Mitra internasional utama yaiku Leroy Merlin, Foucault lan merek internasional liyane, lan China kerja sama karo Xiaomi, Huawei lan platform liyane.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?