. Hubungi Kami - Protech International Group Co.,Ltd.
  • 1546276201

Hubungi Kita

bangcong
hlog

Protech International Group Co., Ltd.

alamat

F5, Gedung A, No. 9 Industrial 2nd Road, Dakan, Kecamatan Xili, Distrik Nanshan, Shenzhen, China

Telpon

Sales: 0086-18688726355

Dhukungan: 0086-(0)755-86561489

jam

Sampeyan bisa nemokake kita kapan wae (24 jam * 7 dina) liwat situs web / email, lan kita bakal mbales sampeyan sanalika bisa

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita