• 1546276201

Kabar

  • Pentinge Monitor Kualitas Udara

    Pentinge Monitor Kualitas Udara

    Kualitas udara sing sampeyan ambegan bisa nyebabake masalah kesehatan kayata asma lan alergi.Ora mung kualitas udara ing njaba ruangan sing nyebabake polutan.Miturut Organisasi Kesehatan Dunia (WHO), 9 saka saben 10 wong ing saindenging jagad asring nyedhot hawa sing najis.Minangka...
    Waca liyane
  • Termometer njero ruangan

    Termometer njero ruangan

    Apa sampeyan tau ndeleng gambar kaya ngono?Sampeyan ora bisa nggunakake ponsel kanggo mriksa suhu kamar, nanging sampeyan bisa tuku thermometer kanggo nyambungake karo ponsel lan mriksa data ing.Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi lan piranti iki kanggo ngukur kelembapan ing njero ruangan....
    Waca liyane
  • Monitor kualitas udara

    Monitor kualitas udara

    Monitor kualitas udara dirancang khusus kanggo panggunaan njero ruangan, ngerti informasi kualitas udara njero ruangan kanggo mbantu ambegan, kerja, turu lan urip luwih apik.Kualitas udara njero ruangan bakal duwe pengaruh sing signifikan ing ...
    Waca liyane
  • Efek konsentrasi karbon dioksida njero ruangan ing kita

    Efek konsentrasi karbon dioksida njero ruangan ing kita

    Kualitas udara njero ruangan: pengaruh CO2 marang kesehatan lan kesejahteraan ing karya Miturut studi #OQAI, udara njero ruangan 5 nganti 7 kaping luwih polusi tinimbang udara njaba.Iki utamané nguwatirake amarga kita nglampahi 80% nganti 90% wektu saben dina ing ...
    Waca liyane
  • Telung ciri lan wolung kaluwihan detektor formaldehida!

    Telung ciri lan wolung kaluwihan detektor formaldehida!

    Detektor formaldehida digunakake kanggo ndeteksi konsentrasi formaldehida.Amarga formaldehida luwih mbebayani kanggo awak manungsa, ana akeh papan kerja sing bisa katon formaldehida.Produsen bakal ngatur detektor formaldehida.Ethera Prancis umum Profil'air formaldeh...
    Waca liyane
  • Cara milih detektor suhu lan kelembapan kanggo omah sampeyan

    Cara milih detektor suhu lan kelembapan kanggo omah sampeyan

    Cara Priksa Suhu Kamar Tanpa Termometer (Lan Apa Akurat?) Bisa uga ana alesan kenapa sampeyan kudu ngerti suhu ruangan.Contone, sampeyan bisa uga duwe produk sing kudu dijaga ing suhu kamar tartamtu utawa sampeyan bisa uga duwe pet sing ...
    Waca liyane
  • Apa Sampeyan Tuku Stasiun Cuaca Pribadi?

    Apa Sampeyan Tuku Stasiun Cuaca Pribadi?

    Apa Stasiun Cuaca Pribadi?Stasiun cuaca pribadi minangka set instrumen lan sensor sing bisa diinstal ing omah kanggo nampa informasi cuaca sing akurat lan pas wektune.Stasiun cuaca ngarep iki bisa menehi informasi babagan suhu, kacepetan lan arah angin, curah udan, lsp.
    Waca liyane
  • Cara Ngukur Suhu & Kelembapan Relatif

    Cara Ngukur Suhu & Kelembapan Relatif

    Pambuka Kelembapan nuduhake jumlah uap banyu (utawa gas) ing udhara.Kelembapan relatif (RH) dibandhingake karo jumlah banyu saiki ing udhara (g / m3) tekan suhu isi banyu maksimal ing suhu tartamtu, ditulis minangka persentase.Yen t...
    Waca liyane
  • Stasiun cuaca

    Stasiun cuaca

    Apa sampeyan wis tangi nalika udan lan duwe rencana penting, nanging sampeyan ora ngerti apa-apa?Ing wektu iki, ing kasus iki, ora ana wong kajaba stasiun cuaca kulawarga sing ngerti nganyari cuaca lokal saiki kanthi akurat.Lan sing paling penting ...
    Waca liyane
  • Cara Sensor Karbon Dioksida Bisa Supaya Sampeyan Aman

    Cara Sensor Karbon Dioksida Bisa Supaya Sampeyan Aman

    Karbon dioksida ing omah sampeyan Karbon dioksida (CO2) minangka gas sing ora ana ambune, ora ana warna lan ora gampang kobong.Sinau babagan sumber CO2, efek kesehatan lan cara nyuda paparan CO2 ing omah sampeyan....
    Waca liyane
  • Sensor suhu lan kelembapan sing paling apik?

    Sensor suhu lan kelembapan sing paling apik?

    Dhasar babagan Sensor Suhu & Kelembapan Kaping pisanan, ayo goleki pitakonan dhasar "Napa kita butuh sensor suhu lan kelembapan".Uga, kelembapan lan suhu ana hubungane karo ph ...
    Waca liyane
  • Apa Sensor CO2 lan Cara Kerjane?

    Apa Sensor CO2 lan Cara Kerjane?

    Apa Detektor CO2? Sensor karbon dioksida (CO2) minangka piranti sing digunakake kanggo ngukur konsentrasi gas karbon dioksida ing atmosfer.Iki diukur ing bagean per yuta (ppm), biasane watara 400 ppm.Karbon dioksida minangka gas sing ora ana warna lan ora ana ambune, sing wis suwe dianggep ...
    Waca liyane