. China PROTMEX PT20A Weather Station Digital Wireless Indoor Outdoor Thermometer Hygrometer Prakiraan Cuaca karo Barometer Weather Stations pabrik lan manufaktur |Protek
  • 1546276201

PROTMEX PT20A Weather Station Digital Wireless Indoor Outdoor Thermometer Hygrometer Prakiraan Cuaca dengan Barometer Weather Stations

Katrangan singkat:

Jam stasiun cuaca bisa mriksa cuaca / suhu / asor / wektu, lan layar amba ngidini sampeyan duwe efek visual sing luwih apik.


Detail Produk

Katrangan produk umum

6

Fungsi utama:

1 Tanggalan langgeng;

2 fungsi RCC (Mung stasiun cuaca versi RCC duwe fungsi iki);

3 Jam zona multi-wektu, versi DCF ndhukung zona wektu yaiku zona wektu EU (Mung stasiun cuaca versi RCC duwe fungsi iki);

4 Tampilan mingguan, ndhukung 7 basa (Inggris, Jerman, Italia, Prancis, Spanyol, Walanda, Denmark)

5 Jam weker pribadi, bisa disetel kanggo muni ing dina minggu, akhir minggu utawa saben dina, lan nduweni fungsi jam weker tundha;

6 fase rembulan;

7 Fungsi ramalan cuaca;

8 Fungsi pangukuran suhu lan kelembapan, ndhukung Celsius lan Fahrenheit;

9 Kisaran pangukuran suhu saka panrima sinyal: -9.9 ℃ ~ 50 ℃ (14.2 ℉ ~ 122 ℉);nalika suhu luwih dhuwur tinimbang 50 ℃, layar bakal nampilake "HH.H";nalika luwih murah tinimbang -9,9 ℃, bakal nampilake "LL.L" ";

10 Rentang pangukuran suhu sensor nirkabel: -40°C nganti 70°C (-40°F~158°F);nalika suhu luwih dhuwur tinimbang 70 ° C, layar nampilake "HH.H";nalika luwih murah tinimbang -40°C, bakal nuduhake "LL.L" ";

11 Receiver lan sensor kisaran pangukuran kelembapan: 20-99%;nalika asor relatif saka udhara luwih saka 99%, layar nampilake "HH";nalika luwih murah tinimbang 20%, nampilake "LL";

8

12 Rentang pangukuran tekanan udara: 800~1100 hPa, rentang kesalahan: ±2hPa, lan sistem unit sing didhukung yaiku: hPa / mb / inHg / mmHg;

13 Tren data suhu / kelembapan / tekanan udara njero ruangan lan ruangan;

14 Fungsi ngrekam suhu lan kelembapan maksimal lan minimal;

15 Suhu titik embun;

16 Frost fungsi weker;

17 Fungsi weker suhu;

18 indeks panas;

19 Ekspresi tingkat kenyamanan njero ruangan;

20 Panrima sinyal PT20A bisa nyambung nganti 3 sensor sinyal ing wektu sing padha, lan nampilake data saben sensor ing layar panrima ing mode carousel;

21 Weker baterei sithik;

22 LCD lampu mburi;

23 Sumber daya: Panrima mbutuhake 3 baterei kanthi spesifikasi "AAA (LR 03)" utawa adaptor daya kanthi spesifikasi "DC 5V";sensor nirkabel mung perlu 2 batre karo specification saka "AAA (LR 03)".

4

Kaluwihan

1. Desain layar gedhe nduweni efek visual sing luwih apik;

2. Latar yaiku sesawangan alam, kang ndadekake wong aran kaya ing deso, lan padha pengin duwe ing Mirit;

3. Prodhuk nduweni fungsi sing sugih, sampeyan bisa ndeleng tanggalan, wektu, suhu, kelembapan, Prakiraan cuaca, nyetel jam weker, lsp;

4. Gunakake bahan mentah berkualitas tinggi lan lulus kualitas

Sertifikasi penting: CE/RoHS/FCC

Kapasitas produksi sing kuat: Wektu produksi yaiku 15 ~ 30 dina

Nduwe kekuatan riset lan pangembangan: Produk dirancang lan dikembangake dening awake dhewe

Line Produksi kami

Line Produksi kami

Pelanggan kita

FAQ

P: Sapa kita?

A: Protech International Group Co., Ltd minangka salah sawijining panyedhiya solusi Uji lan Pangukuran ing Asia, merek meter tes prestise ing China.Kanthi pusat R&D ing Shenzhen, Protech bisa ngasilake produk sing inovatif, dipercaya, berkualitas tinggi, aman kanggo digunakake, lan pangguna sing ramah.Ing pasar internasional, Protech wis nggawe kolaborasi ing luwih saka 90 negara kanthi luwih saka 300 mitra kanggo distribusi lan layanan produk.

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita pabrik.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Packing kalebu: kotak Warna * 1 / manual * 1 / produk * 1

    OEM: LOGO / KOTAK WARNA / Manual

    MOQ: 1000 PCS

    FOB: SHENZHEN

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita