. China PROTMEX PTH-1 Akurasi Tinggi Hot Sale Formaldehida HCHO Meter pabrik lan manufaktur |Protek
  • 1546276201

PROTMEX PTH-1 Akurasi dhuwur Hot Sale Formaldehida HCHO Meter

Katrangan singkat:

Detektor formaldehida cilik lan lucu, nggunakake sensor Dart sing diimpor saka Inggris, lan deteksi akurat


Detail Produk

Katrangan produk umum

1-2

Fungsi utama:

Tipe Sensor(HCHO):Sensor Elektrokimia Impor Saka Inggris

Pangukuran HCHO: 0~2mg/m3

Résolusi: 0.001mg/m3

Metode penerimaan fleksibel (Penempatan Gantung/Meja)

Baterei lithlum sing dibangun (Mode: 18650 / Kapasitas 2400mAh)

Kaluwihan

1. Sensor dipilih kanthi teliti, nggunakake sensor Dart sing diimpor saka Inggris;

2. Penampilan nduweni rasa teknologi dhuwur kaya logam, lan wujude kelangan, cocok kanggo hadiah omah;

3. Cilik lan entheng, gampang digawa;

Sertifikasi penting: CE/RoHS/FCC

Kapasitas produksi sing kuat: Wektu produksi yaiku 15 ~ 30 dina

Nduwe kekuatan riset lan pangembangan: Produk dirancang lan dikembangake dening awake dhewe

Line Produksi kami

Line Produksi kami

Pelanggan kita

FAQ

P: Sapa kita?

A: Protech International Group Co., Ltd minangka salah sawijining panyedhiya solusi Uji lan Pangukuran ing Asia, merek meter tes prestise ing China.Kanthi pusat R&D ing Shenzhen, Protech bisa ngasilake produk sing inovatif, dipercaya, berkualitas tinggi, aman kanggo digunakake, lan pangguna sing ramah.Ing pasar internasional, Protech wis nggawe kolaborasi ing luwih saka 90 negara kanthi luwih saka 300 mitra kanggo distribusi lan layanan produk.

P: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A: Kita pabrik.

Q: Suwene wektu pangiriman sampeyan?
A: Umume 3-5 dina yen barang ana ing saham.utawa iku 15-20 dina yen barang ora ing Simpenan, iku miturut jumlahe.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto?
A: Ya, kita bisa menehi sampel kanggo sampeyan.

P: Apa syarat pembayaran sampeyan?
A: Pembayaran <= 1000USD, 100% ing advance.Pembayaran> = 1000USD, 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge shippment.
Yen sampeyan duwe pitakonan liyane, please aran gratis kanggo hubungi kita.

P: Apa sampeyan nyedhiyakake layanan khusus OEM utawa ODM?

A: Ya, kita nyedhiyakake layanan OEM lan ODM.Kita manawa sampeyan unik

lan mitra ODM / OEM sing dipercaya.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Packing kalebu: kotak Warna * 1 / manual * 1 / produk * 1

    OEM: LOGO / KOTAK WARNA / Manual

    MOQ: 1000 PCS

    FOB: SHENZHEN

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita