. China PROTMEX PTH-8 Smart Indoor Digital Air Quality Detector Portable WIFI CO2 Meter pabrik lan manufaktur |Protek
  • 1546276201

PROTMEX PTH-8 Smart Indoor Digital Air Quality Detector Portable WIFI CO2 Meter

Katrangan singkat:

Detektor karbon dioksida nggunakake sensor NDIR, sing bisa ngukur suhu lan kelembapan karbon dioksida.Ing wektu sing padha, bisa uga muni weker, nyambung menyang wifi, lan ndeleng data liwat app


Detail Produk

Katrangan produk umum

003

Fungsi utama:

CO2: 400-5000PPM (±50PPM ±6%)

Fungsi Wifi: Ya

Suhu: -10~40°C(±2°C)

Kelembapan: 20% -80% (± 5% RH)

Sumber daya: baterei lithium 2400mAh

produk ukuran: 10*8.6*4.3 cm

Metode penerimaan fleksibel (Penempatan Gantung/Meja)

Baterei lithlum sing dibangun (Mode: 18650 / Kapasitas 2400mAh)

Kaluwihan

1. Ngadopsi sensor NDIR;

2. Penampilan nduweni rasa teknologi dhuwur kaya logam, lan wujude kelangan, cocok kanggo hadiah omah;

3. Cilik lan entheng, gampang digawa;

4. Baterei lithium 2400mAh kapasitas gedhe;

5. Produk multifungsi, sing uga bisa diukur Suhu lan kelembapan;

6. Sampeyan bisa nyambung wifi kanggo ndeleng owah-owahan data mbatalake

Sertifikasi penting: CE/RoHS/FCC

Kapasitas produksi sing kuat: Wektu produksi yaiku 15 ~ 30 dina

Nduwe kekuatan riset lan pangembangan: Produk dirancang lan dikembangake dening awake dhewe

005 006 007 008 009

Line Produksi kami

Line Produksi kami

Pelanggan kita

FAQ

P: Sapa kita?

A: Perusahaan kita Protech International Group Co., Ltd.Rasa syukur duwe kesempatan iki kanggo nggarap sampeyan ing mangsa ngarep.

Q: Apa sampeyan Pabrik lan Pabrik?
A: Inggih.Kita minangka pabrik.

Q: Apa produk sampeyan nggawe?
A: Detektor Kualitas Udara kaya meter CO2 lan meter HCHO, stasiun cuaca, termometer lan hygrometer, anemometer, meter level swara, tester kelembapan kayu, meter lampu, detektor bocor gas lan detektor voltase dll.

P: Apa keuntungan saka produk sampeyan?
A: Produk kita dirancang dening tim desainer kita.Meh produk kita duwe Hak Paten.

Q: Apa MOQ saka item?
A: Biasane barang kasebut ana ing saham, jumlahe bisa ditampa.mangga takon kita sadurunge pesenan.

Q: Apa kita bisa ngatur logo ing item kasebut?
A: ya, kita duwe bengkel cetak ing pabrik.Anggere sampeyan nyedhiyakake file Logo, kita bakal nggawe sketsa kanggo sampeyan dhisik, banjur nggawe sampel kanggo konfirmasi.

Q: Bisa kita selaras paket pribadi?
A: ya ora masalah.Kita bakal menehi sampeyan draf desain AI sing dikemas.Sampeyan bisa nggawe modifikasi paket.Banjur kita bakal ngasilake sampel kanggo sampeyan mriksa, sawise konfirmasi kita bakal ngasilake produk miturut kemasan sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Packing kalebu: kotak Warna * 1 / manual * 1 / produk * 1

    OEM: LOGO / KOTAK WARNA / Manual

    MOQ: 1000 PCS

    FOB: SHENZHEN

    Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita